Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Vår hovedleverandør  har i mange år vært Victory Leisure Homes. Fabrikken leverer husvogner av høy kvalitet til hele Europa.

I 2021 har fabrikken gjort et vesentlig oppgradering av designet på sine husvognr. Trykk på logoen under for å se de flotte, nye modellene. Vi vil etter hvert også legge ut de forskjellige modellene her på nettsiden vår.

Selskapet ble stiftet i 2009 med ansatte med lang og bred erfaring fra bransjen. I starten var det 35 ansatte, og det ble produsert rundt fem enheter i uken. I april 2012 var antall ansatte vokst til 100, 15-20 enheter ble produsert ukentlig og produksjonen hadde allerede vokst ut av fabrikken i Hull på østkysten av England. 

Ny fabrikk ble bygget i Gilberdyke litt vest for Hull. Her har 160 ansatte 8 000 kvadratmeter tilgjengelig og det produseres i overkant av 1 000 enheter årlig.

Hvert år produserer Victory noen modeller spesielt for det europeiske markedet utenfor Storbritannia (dette gjelder blant annet strøm). 

I tillegg kan alle modellene som i utgangspunktet lages for det britiske markedet også tilpasses våre kunder om det er ønskelig. Ta en titt på årets modeller på Victorys hjemmeside eller på bildene her hos oss.

Trykk på logoen under for å komme til Victorys hjemmeside.

Share on Facebook

© 2023 Madi Invest AS

Logg inn